03
november
2020
|
16:05
Europe/Amsterdam

Werk mee aan de Oosterweelverbinding: raamovereenkomst projectsourcing

Lantis heeft een Europese publicatie gelanceerd voor de selectie van profielen (zelfstandigen en freelancers) om diverse diensten binnen Lantis te versterken. We zoeken niet alleen versterking in de uitvoerings- en meer technische teams (projectleiders, toezichters, HSSE- en mobiliteitsexperten …), maar ook in de ondersteunende en centrale delen van organisatie (HR, IT, kwaliteit, communicatie…).

De looptijd van de raamovereenkomst bedraagt vier jaar. Welke profielen Lantis wanneer precies zal nodig hebben en waar deze zullen worden ingezet, staat nog niet vast.

De aanbesteding bestaat uit twee fasen waarbij we momenteel in de eerste selectiefase zitten. Kandidaten dienen zich via het e-Tendering-platform te registreren om hun kandidatuur in te dienen.

  • Lees de selectieleidraad voor meer informatie rond de selectiecriteria en de procedure.
  • Lantis organiseert een vrijblijvend online informatiemoment via MS Teams op dinsdag 10 november 2020 om 10u30. Geïnteresseerden kunnen zich registreren via deze link. 
  • De deadline voor het indienen van kandidaturen is maandag 7 december 2020 om 15u.

Geselecteerde kandidaten zullen nadien het bestek rechtstreeks ontvangen om ons een offerte op maat te bezorgen.

Stel je kandidaat en werk mee aan de realisatie van de Oosterweelverbinding en bij uitbreiding van het volledige Masterplan!